Välkomna till Inspiration19

Inspiration är Sveriges Elevkårers regionala event och är fyllt av inspirerande talare, workshops och nätverkande.

I fem olika städer samlas medlemmar för att under en dag få djupare kunskaper och en rejäl dos inspiration inför den kommande tiden i elevkåren. Allt för att ge just dig och din elevkår chansen att nå ännu längre. Årets övergripande tema är “en starkare verksamhet”. Det kostar ingenting att delta på Inspiration19, det enda du behöver göra är att skicka in en anmälan via vårt anmälningsformulär

Längre ner på sidan hittar du mer information om de olika dagarna.

Vad händer under Inspiration19?

Göteborg

NÄR: 18 september, kl. 11.30-16.00 (Incheck från 11.00)

VARHvitfeldtskas norra aula

VAD HÄNDER: Inspiration19 i Göteborg kommer att bestå av tre olika föreläsningar av externa föreläsare samt en workshop av styrelsen. De olika föreläsningarna kommer att handla om både intern och extern kommunikation samt ledarskap.  

Vid frågor kontakta Fanny Axell  

 

Malmö

NÄR: 25 september

VAR: Olof Palmes Plats 1 

VAD HÄNDER: Under Inspiration i Malmö kommer både externa föreläsare och Sveriges elevkårers egen styrelse finnas  plats. Men i år tar eventet en ny tvist i form av fokus  medlemmar och hur NI som elevkår bedriver er verksamhet. Ni kommer att prata om hur er elevkår fungerar och hur det är att bedriva verksamhet på allt från de mindre skolorna till dem större. Ta chansen att inspirera och bli inspirerad. 

Vid frågor kontakta Moa Frick 

Stockholm

NÄR: Lördagen den 19 oktober, kl: 11.00 - 15.00

VAR: Kulturama, Hammarby Sjöstad, Virkesvägen 21, 120 30 Stockholm

VAD HÄNDER: Inspiration19 är en dag fylld av föreläsningar, mingel, knyta kontakter och fika - allt för att ni ska känna er inspirerade att fortsätta göra det fantastiska jobbet ni gör. Vi kommer bland annat prata om projektledning och opinionsbildning, och få besök av intressanta externa gäster så som Per Frykebrant, expert på politiskt kommunikation, som tidigare jobbat med till exempel Hillary Clintons Presidentkampanj och på Sveriges Radio, Expressen och Aftonbladet.

Vid frågor kontakta Viktor Klasson

Uppsala 

NÄR: 1 oktober, kl. 09.00-14.30

VAR: Leoparden, Svartbäcksgatan 20

VAD HÄNDER: Under Inspiration i Uppsala kommer vi att fokusera på tre områden som ni kan komma att gå igenom under ert verksamhetsår. Vi kommer ge er verktyg för att kunna bemästra dessa och lyckas med er verksamhet! Några väl utvalda gäster kommer med inspirerande föreläsningar under dagen. Självklart bjuds det på lunch och fika! 

Vid frågor kontakta Matilda Andersson

Umeå

NÄR: 4 oktober

VAR: Midgårdsskolan

VAD HÄNDER: Inspiration19 i Umeå kommer under temat ”En starkare verksamhet” fokusera på kommunikation och varumärke. Under dagen kommer vi att gästas av Ung Företagsamhet som ska föreläsa om att bygga upp ett starkt varumärke, deltagarna kommer även att få ta del av en workshop inom årets tema samt träffa några av Sveriges Elevkårers styrelsemedlemmar. Självklart kommer dagen även att innehålla mingel, mat och snacks! 

Vid frågor kontakta Felicia Cahier