Inspiration

Välkomna till Inspiration 2018!

Inspiration är Sveriges Elevkårers regionala event fyllt av inspirerande talare, workshops och nätverkande. I olika städer samlas elevkårsaktiva för att under en dag lära sig mer och få en rejäl dos inspiration inför den kommande tiden. Allt för att ge just dig och din elevkår chansen att nå ännu längre. 

Det kostar ingenting att delta på Inspiration18, och vi arrangerar fem olika Inspirationsträffar i olika delar av landet. Mer info om dessa och anmälningsformuläret hittar ni längre ner. 

Vi ses!

Vad händer under Inspiration18?

Stockholm - FULLT

NÄR: 24 september, kl. 15.00-19.00

VAR: A-house Stockholm, adress: Östermalmsgatan 26A 

VAD HÄNDER: Inspiration18 i Stockholm kommer ha temat "Ungas engagemang" och diskutera hur unga kan vara inflytelserika i vårt samhälle. Inspiration18 kommer gästas av några organisationer som jobbar med ungdomar på olika vis och deltagarna kommer få ställa frågor till dessa i ett spännande panelsamtal och även mingla fritt för ytterligare utbyte med organisationerna i en mässa. Självklart bjuds det på snacks, tilltugg och socialt utbyte!

Kontakta Elsa Halling vid frågor. 

Malmö

NÄR: 1 oktober, kl. 10.30-15.00

VAR: Malmö

VAD HÄNDER: Ordförande Lina Hultqvist besöker och Maktsalongen presenterar sitt projekt "Lite mycket nu". Och massor av fika!

Kontakta Zara Frick vid frågor. 

Uppsala 

NÄR: 4 oktober, kl. 9.00-14.30

VAR: Leoparden, Uppsala (Svartbäcksgatan 20)

VAD HÄNDER: Dagen har ett fokus på ungas rätt till organisering och påverkan på makthavare, detta görs genom föreläsning, workshop och politikerutfrågning. Vi bjuder även på lunch och fika!

Kontakta Elsa Göthlin vid frågor. 

Göteborg

NÄR: 27 september, kl. 11.00-16.00

VAR: Handelshögskolan, Vasastan i Göteborg

VAD HÄNDER: Fokus kommer ligga på starka styrelsen och påverkansarbete. Vi kommer också prata kommunikation, få besök av Maktsalongen och såklart mingla och nätverka. Vi bjuder på både lunch och fika! 

Kontakta Elina Karlén vid frågor. 

 

 

Umeå

NÄR: 2 oktober, kl. 09.00-15.00

VAR: Umeå, Hamnmagasinet (Västra strandgatan 4 903 26 Umeå)

VAD HÄNDER:  Det kommer bjudas på lättare lunch och fika. Det kommer hållas en föreläsning med utgångspunkt Ungas rätt till organisering och påverkan på makthavare. Politikerutfrågning, workshop och tillfälle att mingla är inslagen i Umeås Inspiration 2018.

Kontakta Sanna Rudolfsen vid frågor.