Välkomna till Inspiration20

Inspiration är Sveriges Elevkårers regionala event där ni som medlemsorganisationer får chansen att träffas och utvecklas.

Under v.40-41 kommer vi samla medlemmar i fem olika städer för att under en dag ge djupare kunskaper och en rejäl dos inspiration inför den kommande tiden i elevkåren. Allt för att ge dig och din elevkår chansen att nå ännu längre. Årets övergripande tema är “Från idé till verklighet” och syftar till att hjälpa er att utveckla era event och projekt i elevkåren.

I år är alla Inspirationsträffar anpassade efter det rådande läget med Covid-19. Det innebär att vissa träffar har blivit digitala och andra har anpassats och begränsats för att bli en säker mötesplats. Det kostar ingenting att delta på Inspiration, det enda du behöver göra är att skicka in en anmälan via vårt anmälningsformulär och ange vilken träff du vill delta på. Det ni bekostar själva är er eventuella resa till arrangemanget. Behöver ni ekonomisk hjälp i form av reseersättning anger ni det i anmälan..

Elevkårer som vill delta i Stockholm har förlängd anmälan till onsdagen den 7 oktober, resterande regioner har stängt sina anmälningar för i år. 
Längre ner på sidan hittar du tider och datum för varje regions dag.

Anmäl er här

Här hittar ni årets Inspirationsträffar

UMEÅ (Stängd)

När?
Torsdagen den 8 oktober

Tid?
10:00-14:00

Var?
Hamnmagasinet - Ungdomens hus (Caféet)

Vad händer under dagen?
Välkomna till Inspiration20 i Umeå!

Under en heldag kommer vi ger er nycklar att ta era idéer och göra dem till verklighet. I en blandning mellan föreläsningar och workshops hoppas vi kunna ger er både inspiration och konkreta verktyg till de projekt och arrangemang ni vill ha i er elevkår.

Förutom årets tema har ni chansen att på ett säkert sätt träffa andra elevkårer från regionen, säga hej till representanter från Sveriges Elevkårers styrelse och äta gott i form av lunch och fika.

Hela arrangemanget är anpassat efter folkhälsomyndighetens rekommendationer, därför finns begränsat med platser - fört till kvarn gäller!

Frågor?
Kontakta projektledare Josefin Liv,
[email protected]

STOCKHOLM (Digitalt!)

När?
Torsdagen den 8 oktober

Tid?
14:00 -18:00

Var?
Digitalt via Zoom

Vad händer under dagen?

Från idé till verklighet!

Inspiration20 Stockholm bjuder på två gästtalare, två konstruktiva och sociala workshops, samt ett kort besök av en styrelsemedlem från Sveriges Elevkårer. Ni kommer lämna träffen med nya idéer, smarta verktyg, och allt sammanlagt ett framgångsrecept för din elevkårs senaste, stora idé!

Anmälan är nu öppen, hoppas vi ses där!

Frågor?
Kontakta projektledare Erik Oskarsson,
[email protected]

Till Anmälan

MALMÖ (FULLT!)

När?
Fredagen den 9 oktober

Tid?
10:00 - 15:00

Var?

Södra Vallgatan 5, 211 40 Malmö

Vad händer under dagen?
Välkomna till Inspiration20 i Malmö!

Inspiration är ett av Sveriges Elevkårer lokala event fyllt av inspirerande innehåll – så som bl.a. workshops, en hel del mingeltillfällen, och givetvis go mat och fika!

I olika städer samlas elevkårsaktiva för att under en dag lära sig mer och få en rejäl dos inspiration inför hösten. Temat för i år är ”Från idé till verklighet” och under dagen kommer ni att få verktyg som ni sedan kan använda i ert arbete för att se till att det blir verklighet av dem där idéerna som dyker upp under styrelsemötet, lunchen eller var det nu kan vara. Förhoppningen med dagen är att ni ska bli inspirerade att våga ta ert arbete ett steg längre och säkrare gå ”från idé till verklighet”. Allt för att ge just dig och din elevkår chansen att nå längre!

Det kommer serveras lunch under dagen!

Frågor?
Kontakta projektledare Emelie Stark,
emelie.stark@sverigeselevkarer.se

UPPSALA (FULLT!)

När?
Tisdagen den 6 oktober

Tid?
09:30-14:20

Var?
Leoparden (Svartbäcksgatan 20)

Vad händer under dagen?
Välkomna till Inspiration20 i Uppsala!

Inspiration är ett av Sveriges elevkårers lokala event fyllt av inspirerande talare, workshops och en hel del mingeltillfällen. I olika städer samlas elevkårsaktiva för att under en dag lära sig mer och få en rejäl dos inspiration inför hösten.

Temat för i år är ”Från idé till verklighet” och under dagen kommer ni att få lyssna på och engagera er i inspirerade föreläsningar för att finna inspiration till just er verksamhet. Ni kommer genom dessa föreläsningar och workshops få verktyg för att ni ska lyckas bättre med er ”idé till verkligen”.

Förhoppningen med dagen är att ni ska bli inspirerade att skapa en starkare verksamhet. Allt för att ge just dig och din elevkår chansen att nå ännu längre!

Vi bjuder på lunch och fika!

Vi följer folkhälsomyndighetens rekommendationer. Vi kommer ha ett begränsat antal, hålla avstånd och servera paketerad mat.

Frågor?
Kontakta projektledare Tove Ekeberg,
[email protected]

GÖTEBORG (Digitalt)

När?
Måndagen den 28 september

Tid?
13:00-17:00
(Ni är välkomna in i samtalet från klockan 12.30, programmet börjar 13.00)

Var?
På Zoom
Mer info får ni av er VU efter ni anmält er.

Vad händer under dagen?
Välkomna till Inspiration20 i Göteborg (Digitalt)! 

Inspiration är ett av Sveriges Elevkårers regionala event fyllt av inspirerande talare, workshops och mingel. I olika städer brukar det samlas elevkårsaktiva för att under en dag lära sig mer och få en rejäl dos inspiration inför hösten. I år har vi tyvärr blivit tvungna att ställa om till digitalt, men vi lovar att göra vårt bästa för att ni ska få en så peppande dag som möjligt.

Temat för i år är ”Från idé till verklighet” och under dagen kommer ni att få lyssna på och engagera er i inspirerade föreläsningar om eventplanering där externa föreläsare kommer att ge er olika verktyg att ta med er för att lyckas bättre med just er verksamhet. Förhoppningen med dagen är att ni ska bli inspirerade att skapa en starkare grund för er verksamhet. Allt för att ge just dig och din elevkår chansen att nå ännu längre! 

Frågor?
Kontakta projektledare Fanny Axell,
[email protected]