Varmt välkomna till Upptakt19!

Upptakt är Sveriges Elevkårers största arrangemang som samlar 400 representanter från närmare 100 elevkårer från hela Sverige. Den 3-5 maj arrangerar vi årets Upptakt på Örebro Universitet!

Upptakt är tre spännande dagar där utveckling och inspiration står i centrum. Arrangemanget är den perfekta mötesplatsen för dig som vill nätverka och gå på workshops med andra elevkårsaktiva, få inspiration och kompetensutvecklas av grymma föreläsare och få chansen att under vår mässa träffa intressanta kontakter för elevkåren. Under lördagskvällen bjuds elevkårerna in till en härlig bankettmiddag med efterföljande dansgolv!

Håll utkik på vår instagram @sveelevkarer för att se ett urval av helgens gäster!


 

Anmälan

Anmälan till Upptakt19 är stängd. 
Anmälda kårer som inte dyker upp kommer tilldelas en frånvaroavgift. 

Vid avbokning eller ändring i anmälan

Avanmälan måste skett senast fredagen den 12 april. Måste kåren göra mindre ändringar i anmälan, som att byta ut en deltagare eller korrigera kostpreferenser, kontakta projektledare Josefin Liv på [email protected] 

Ändringar i kostpreferenser måste skett senast onsdagen den 17 april. 
Deltagare kan bytas ut fram till onsdagen den 1 maj.

Praktiskt info kommer mejlas ut till samtliga anmälda 10 dagar innan Upptakt.

Praktisk info

Ladda ner vårt praktisk info för att läsa allt om Upptakt19

Tid och plats

Plats: Örebro Universitet

Arrangemanget startar: Fredagen den 3 maj, klockan 14:00.
För deltagare som skriver nationellt prov är sen ankomst accepterad.
Arrangemanget slutar:
Söndagen den 5 maj, ca. klockan 13:00.

Mat och boende

Standardkosten för evenemanget är lakto-ovo vegetarisk, önskar ni att äta kött eller har andra kostpreferenser anger ni det i anmälan. Hela evenemanget är alkoholfritt.

Alla deltagare sover i sovsalar och får själva ta med liggunderlag, kudde, handduk och övrigt som behövs för övernattning i två nätter. Sveriges Elevkårer har personal på plats nattetid.

Kostnad

Upptakt är kostnadsfritt och riktar sig endast till våra medlemsorganisationer. Sveriges Elevkårer står för mat och boende under helgen.

Resor

Deltagare köper och planerar sina resor själva. Sveriges Elevkårer bekostar delar av resekostnaderna förutsatt att den billigaste och mest tidseffektiva resan valts. Medlemsorganisationerna står själva för kostnader upp till 300 kronor per deltagare, sedan ersätter Sveriges Elevkårer mellanskillnaden upp till 1300 kronor per deltagare (för exempel se reseblankett).

Det är viktigt att elevkåren lämnar in kvitton samt en utskriven och ifylld blankett per deltagare till informationsdisken under arrangemanget för att få ersättning. Blanketter som lämnas in efter arrangemanget godkänns ej. Sveriges Elevkårer har inte möjlighet att skriva ut blankett eller kvitton på plats se därför till att ha alla utskrifter med er. Fullständiga villkor för ersättning finns på blanketten.

Ladda ner blanketten här


 

Frågor?

Om ni har frågor kring arrangemanget kontaktar ni projektledare Josefin Liv, [email protected]