Varmt välkomna till Upptakt20

Upptakt är Sveriges Elevkårers största arrangemang som samlar 400 representanter från närmare 100 elevkårer från hela Sverige. Den 18-20 september arrangerar vi årets Upptakt på Sveriges Lantbruksuniversitet i Uppsala.

Upptakt är tre dagar där utveckling och inspiration står i centrum. Arrangemanget är den perfekta mötesplatsen för dig som vill nätverka och gå på workshops med andra elevkårsaktiva, få inspiration och kompetensutvecklas av spännande föreläsare och få chansen att under vår mässa träffa intressanta kontakter för elevkåren.

I år arrangeras Upptakt på hösten, detta på grund av coronaviruset. Hade ni redan hunnit anmäla er innan vi sköt upp arrangemanget behöver ni anmäla er igen. 

Anmälan är nu öppen

Praktisk info

Tid och plats

Upptakt20 äger rum den 18-20 september på Sveriges Lantbruksuniversitet i Uppsala. Eventet inleds cirka kl 14.00 på fredagen och avslutas cirka kl 13.00 på söndagen. 

Ett mer exakt program presenteras närmre eventet.

Kostnad, boende och mat

Det kostar inget att delta på Upptakt20. Deltagare sover i sovsalar och får själva ta med liggunderlag, kudde, handduk och annat som behövs för övernattningen. Medarbetare finns på plats hela natten.

All mat och fika står Sveriges Elevkårer för under arrangemanget. Kom ihåg att vara noga med att uppge eventuella allergier eller specialkost i anmälan och notera att utgångspunkten är lakto-ovo-vegetarisk kost: önskas annat finns möjlighet att uppge det i er anmälan.

Alkoholfritt

Hela Upptakt20 är en alkoholfri mötesplats, även under kvällar när mötet ajournerats. Deltagare som inte respekterar detta får lämna arrangemanget.

Trygghet och säkerhet

Sveriges Elevkårer har full förståelse för att det kan finnas oro i samband med Coronavirusets spridning i Sverige. Vi håller oss uppdaterade på nationella råd och riktlinjer och gör allt vi kan för att arrangera ett så tryggt och säkert event som möjligt. Läs gärna på Folkhälsomyndighetens hemsida för den senaste informationen. 

Resor

Deltagare bokar och planerar själva sina resor. Sveriges Elevkårer ger reseersättning från 300 kronor. Den söks via ett digitalt formulär som öppnar i augusti. För att få reseersättning måste resan bokas senast 4 september, och ankomsttid måste vara innan eventet startar och avgångstid efter att eventet slutar. 

Anmälan

Varje elevkår får anmäla max fyra deltagare. Anmälan stänger den 4 september men platserna är begränsade och kan ta slut i förväg.

Anmälan görs via detta formulär. 

Eventuell avanmälan måste göras senast 4 september - efter detta datumet utgår en avgift på 500 kronor per elevkår som inte skickar så många de anmält. Försök hellre byta ut deltagaren om den får förhinder, då slipper ni förseningsavgiften.  

Ytterligare information

Mer detaljerad information med till exempel vägbeskrivning och packlista skickas via mail ca två veckor innan eventet äger rum till alla anmälda deltagare. 

Frågor?

Har du praktiska frågor inför Upptakt? Hör av dig till projektchef Viktor! Maila [email protected] eller ring 070-965 55 36.