Upptakt20 ställs in.

2020 är året när alla ställs inför stora utmaningar, så även Sveriges Elevkårer. Det är därför med sorg i vårt elevkårshjärta som vi tagit beslutet att ställa in årets Upptakt.

I och med Coronaviruset och det fortsatt oroliga läget i landet måste vi redan nu ta hänsyn till att minska både resandet och riskerna som kommer med vårt största nationella arrangemang. Upptakt är ett av elevrörelsens viktigaste event, därför lovar vi att vara tillbaka med buller och bång till 2021! 🧡💙

Hör gärna av er om ni har några frågor. Hoppas vi istället kan ses på Kongress20!

Upptakt är Sveriges Elevkårers största arrangemang som samlar 400 representanter från närmare 100 elevkårer. Upptakt20 skulle ha arrangerats den 18-20 september 2020 på Sveriges Lantbruksuniversitet i Uppsala, men ställs in till följd av Covid-19.

Vad händer med vår anmälan?

Om ni redan hunnit anmäla er elevkår till Upptakt20 kommer er anmälan att plockas bort. Detta innebär att ni måste göra en ny anmälan till Upptakt21.

Frågor?

Om ni har frågor som rör Upptakt kan ni vända er till er verksamhetsutvecklare eller höra av er till projektchef Josefin: [email protected] .