Vi söker en projektassistent för Skolval 2019

Gillar du branta inlärningskurvor och vill ha mycket ansvar tidigt i karriären? Kul för dig! Då vill vi på Sveriges Elevkårer och projektet Skolval 2019 gärna höra mer från dig.

Skolval är ett val på en skola som ger elever möjligheten att ta ställning genom att rösta på ett parti. Efteråt räknas rösterna ihop och ett gemensamt valresultat släpps. Skolval 2019 arrangeras i samband med Europaparlamentsvalet och projektet riktar sig framför allt till elever i årskurs 7-9 och gymnasiet.

Nu söker vi en projektassistent som från januari 2019 till juli 2019 vill axla ansvaret att administrera och sälja in Skolval 2019 för att förverkliga projektets mål, att så många elever som möjligt deltar i skolval.

Beskrivning av tjänsten

Projektassistenten har varierande arbetsuppgifter som kan delas in i kategorierna administration, service och sälj. Ringa samtal till skolor för att få in anmälningar, utskick av paket och hantering av inkommande frågor från skolor är exempel på uppgifter aktuella för projektassistenten.

Arbetet sker i projektform med stundtals intensiva perioder. I tjänsten ingår ett gemensamt ansvar för projektets genomförande som helhet tillsammans med övriga i projektgruppen. Tjänsten utgår ifrån Sveriges Elevkårers huvudkontor i Stockholm.

DU SOM SÖKANDE BÖR:

  • Bra på att informera och sälja via telefon.
  • Ansvarstagande och noggrann.
  • Socialt kompetent, utåtriktad och bra på att samarbeta.
  • Uthållig, flexibel, stresstålig och lösningsorienterad.
  • Självgående och initiativtagande.

MERITERANDE:

  • Har kunskap och erfarenhet från servicearbete.
  • Har kunskap och erfarenhet från ideella organisationer.

VILLKOR:

  • Tjänsten har målstyrd arbetstid
  • Projektanställning i 5,5 månader
  • Lön 20 000 kr/månaden

Om oss

Sveriges Elevkårer grundades 1938 och är en branschorganisation för elevkårer på gymnasiet. 40 unga, drivna och roliga medarbetare sitter utspridda över hela Sverige, med huvudkontor i Stockholm. Vi har över 330 anslutna elevkårer och över 90 000 individuella medlemmar. Vår vision är att det på varje gymnasieskola i Sverige ska finnas en framgångsrik elevkår och vårt syfte är att stärka dem i deras arbete för en mer givande skoltid. Vi ger dem tillgång till ekonomiskt stöd, material, utbildning och support. Vår långa erfarenhet säger oss att elevers samlade engagemang har en viktig del i alla skolors utveckling.

Ansökan

Ansökan sker här!

Sista ansökningsdag 2019-01-04. Rekryteringen sker löpande och vi kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdatum – så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

 

Frågor?

Jill Vennelin, projektledare
[email protected]
076-309 21 77

Daniel Högberg, Facklig representant Unionen
08-128 135 05
[email protected]