Level Up - elevkårsutveckling

För dig som är redo att ta din elevkår till nästa nivå

Level Up är ett nytt ledarskapsprogram främst för dig som är ordförande eller viceordförande i en elevkår på gymnasiet och vill få verktyg till att stärka och utveckla din elevkår.

Under tre träffar får du ta del av en mängd workshops och föreläsningar som hålls av personer med lång erfarenhet inom området. Teori varvas med praktiska övningar och diskussioner, allt med fokus på dig och din elevkår. Målet är att du, efter avslutat program, personligen lärt dig mycket kring ledarskap men också fått nya insikter och stöd för att kunna ta din elevkår till nästa nivå. 

Sista anmälningsdag är den 19 maj.

Till anmälan

Exempel på ämnen som behandlas 

  • Organisationsutveckling och ledarskap  
  • Marknadsföring och kommunikation 
  • Retorik och presentationsteknik 
  • Samarbete och konflikthantering  
  • Stresshantering  

Vem kan söka? 

Level Up riktar sig främst till dig som är ordförande eller viceordförande i en elevkår på gymnasiet som är ansluten till Sveriges Elevkårer men även ledamöter är välkomna att söka. Endast en medlem per elevkår kommer antas.

Var och när? 

Samtliga träffar äger rum i Stockholm. Sveriges Elevkårer står för resor till och från utbildningen. Anmäl ditt intresse längre ner på sidan så hör vi av oss med mer information. Vi tar emot anmälningar fram till den 19 maj, därefter tas 30 deltagare ut för programmet. Har du frågor kontakta din verksamhetsutvecklare. 

Programmet körs under hösten 2019 med träffar följande datum: 

  • 17-18 aug 2019
  • 12-13 okt 2019
  • 25-26 jan 2020   

Vad kostar det? 

Den totala kostnaden per person är 12 000 kr, där Sveriges Elevkårer står för 9 000 kr. De som blir antagna betalar 3000 kr per person för att delta. I priset ingår tre utbildningstillfällen med mat och boende i Stockholm. Sveriges Elevkårer betalar därutöver resor  till och från Stockholm.  

Anmälan

Anmälan är bindande. Den som blir antagen ska kunna delta på samtliga träffar. Vi tar ut en avgift för utebliven närvaro.

Sista anmälningsdag är 19 maj.

Klicka på knappen nedan så kommer du till anmälan!

anmälan

Frågor?

Kontakta utbildningssamordnare Zara Frick på 08-128 135 41 eller [email protected]