Level Up - elevkårsutveckling

För dig som är redo att ta din elevkår till nästa nivå


LevelUp är ett ledarskapsprogram främst för dig som är ordförande eller vice ordförande i en elevkår på gymnasiet och vill få verktyg för att stärka och utveckla din elevkår. 

Under två träffar får du ta del av workshops och föreläsningar som hålls av personer med lång erfarenhet inom det aktuella området. Teori varvas med praktiska övningar och diskussioner med övriga deltagare för erfarenhetsutbyte. Efter avslutat program är målet att du utvecklats personligen, lärt dig en hel del om ledarskap, samt fått nya insikter och verktyg för att kunna ta din elevkår till nästa nivå. 

Sista anmälningsdag är den 8 september! 

Till anmälan

Exempel på ämnen som behandlas 


  • Organisationsutveckling och ledarskap   
  • Samarbete och konflikthantering   
  • Kommunikation 
  • Stresshantering 

Vem kan söka? 


Level Up riktar sig främst till dig som är ordförande eller vice ordförande i en elevkår på gymnasiet som är ansluten till Sveriges Elevkårer, men även ledamöter är välkomna att söka. Endast en medlem per elevkår kommer att antas. 

Var och när? 


Samtliga träffar äger rum på en kursgård utanför Kungsbacka. Sveriges Elevkårer står för resor till och från utbildningen. Vi tar emot anmälningar fram till den 8 september, därefter tas 30 deltagare ut för programmet.  

Programmet körs under hösten och vintern 2021-2022 med träffar följande datum:  

3–5 november (under höstlovet) 2021 

4–6 februari 2022 

Vad kostar det? 


Den totala kostnaden per person är 12 000 kr, där Sveriges Elevkårer står för 9 000 kr. De som blir antagna betalar 3000 kr per person för att delta. I priset ingår två utbildningstillfällen med mat och boende på kursgården. Sveriges Elevkårer betalar därutöver resor till och från kursgården.  Skulle vi behöva digitalisera träffarna kommer priset inte att påverkas.  

Anmälan


Anmälan är bindande. Den som blir antagen ska kunna delta på samtliga träffar. Vi tar ut en avgift för utebliven närvaro. 

Sista anmälningsdag är 8 september. 

Har du frågor kontakta din verksamhetsutvecklare.  

Klicka på knappen nedan så kommer du till anmälan!  

anmälan